Priser - biografier

Hvad enten du har brug for hjælp til at skrive din historie helt fra begyndelsen, eller du allerede har skrevet den, så mødes jeg gerne til en uforpligtende samtale. Derefter involverer processen flere interviews efterfulgt af udskrift, skrivning og redigering. Der vil måske være behov for yderligere informationssøgning eller udforskning, og vi skal sammen udvælge fotos. Til sidst vil jeg designe, layoute og forberede din bog til trykning. Dette er din bog. Du kontrollerer alle trin i dens tilblivelse. 

Prisen på en biografi afhænger af mange faktorer, såsom tilgængeligheden af materialet, antallet af kilder og interviews samt indholdet og længden af biografien. En billedbiografi kan normalt produceres på et par uger, en kort højdepunktsbog eller personlig erindringsbog på en måneds tid, mens en komplet biografi, der involverer interviews med flere kilder og understøttende informationssøgning, kan tage mange måneder at skrive.  

Prisen afhænger også af hvilket produkt du efterspørger. Vil du blot have en Word-fil uden billeder til personligt eller internt brug, en PDF-fil opsat med billeder og andre grafiske elementer parat til trykning, eller vil du modtage din færdige bog i en kvalitet og et antal eksemplarer bestemt af dig? 

Alt dette taler vi om, den første gang vi mødes. Den første konsultation er gratis. Jeg ser frem til at høre fra dig!

Formidling med fokus på mennesker